Verwennerij a la Cosme

Bij dit Pure Verwennerij dagarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie, thee en lekkers
  • Tijdens het gehele arrangement gratis koffie/thee/water
  • Huidanalyse voor een dagelijks stralend uiterlijk
  • Bepalen van jouw kleur vanuit het spectrum, met deze kleur gaan we uw olie maken deze olie zullen we de hele dag gebruiken om u te behandelen
  • Rug schouder nek massage fase 1; kleuren olie aanbrengen en chakra's behandelen
  • Rug schouder nek massage fase 2; manuele massage klassiek
  • Rug schouder nek massage fase 3; masseren met Hot Stones
  • Ontspannen in de Colour Space, waarin u door middel van een kleurenspel de kracht hiervan ervaart en geheel in balans komt.
  • Volledig verzorgde lunch
  • Bella Donna Osaine gezichtsbehandeling (small); reiniging, massage, masker en dagverzorging. Tijdens de gezichtsbehandeling masseren we de hoofdhuid en haren
  • Cacao rugpakking; cacao geeft een  heerlijk luxe gevoel. Maar het werkt ook nog ontslakend en afslankend. Beter bestaat niet!
  • Mini make-up

Prijs: € 129 p.p.

Uitbreidingsmogelijkheden

  Uitbreidingsmogelijkheden € 17,50 p.p. per onderdeel (a.u.b. bij boeken aangeven.)

  • Van een 3 fase deelmassage naar een 3 fase volledige lichaamsmassage.
  • In plaats van een Bella Donna gezichtsbehandeling (small) uitbreiden naar een Nuova Vitalite XL- gezichtsbehandeling met ampul.
  • Wassen en fohnen van de haren.
  • epileren en verven van de wenkbrauwen of epileren en verven van de wimpers.

  Op zondag rekenen wij een toeslag van € 17,50 p.p. Bent u met een oneven aantal dan betaalt u eenmalig € 25,-. De hierbij benodigde handdoeken, badjassen en slippers (= comfortpakket) zijn bij ons aanwezig en liggen voor u klaar. Bijkomende kosten hiervoor zijn € 7,50 p.p. Uiteraard bent u vrij om uw eigen spulletjes mee te nemen.

  De prijs van dit pure Verwennerij dagarrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

  De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Verwennerij a la Cosme

Kleuren zien, geuren ruiken, verzorging voelen, Beauty & Wellness in een nieuwe dimensie! Boek nu deze heerlijke verwendag! 

Gastvrij Beauty center voor een heerlijke dag ontspanning

Onze enthousiaste medewerkers vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging en ontspanning van top tot teen.

Ervaar de zorgeloze ambiance

Zodra u de deur binnen gaat bij ons, koestert u zich in ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot-Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

8.5/10 6 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

8

De medewerkers zijn super vriendelijk en er is veel persoonlijke aandacht. De behandelingen waren heerlijk ontspannend, wij hebben een hele fijne dag gehad.

Anoniem

Met partner

8

we hebben een heerlijke verwen dag gehad. fijne huiselijke sfeer en leuk en vakkundig personeel. we gaan zeker nog eens terug.

C. Eijkemans

Met partner

9

Het was een SUPER dag. Huiselijke sfeer, vriendelijke werkneemsters. Het is zeker voor herhaling vatbaar!!!!!!

M. Fernald

Met partner

8

Erg vriendelijk personeel en bij iedere behandeling wordt uitgelegd wat ze gaan doen. De lunch was ook erg lekker. Al met al een heerlijk dagje verwennerij.

B. Manders

Met partner

9

echt een heerlijke dag gehad en alles was goed verzorgd.

Anoniem

Met partner

9

Alles was heel goed verzorgd, aardige medewerkers! Perfecte dag geweest.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Beauty Center
 • Zonnebank

Onze partner

Pure verwennerij in Brabant

Onze enthousiaste medewerkers van het beautycenter te Hapert vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Kleinschalige beauty locatie

Zodra u de deur binnen gaat bij het beautycenter, koestert u zich in een ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Van top tot teen verzorging

Van enkel je haar laten knippen of een manicure tot één van onze geheel verzorgde beautyarrangementen. Natuurlijk zijn alle behandelingen ook los bij ons te boeken. Daarnaast zijn we al vele jaren onder andere gespecialiseerd in het behandelen van cellulite- en afslank-problemen via de endermologie-methode.

Persoonlijke aandacht

Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Trends in Wellness informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Trends in Wellness en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Trends in Wellness maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Trends in Wellness kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Ja zeker! Bij Trends in Wellness krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.